Köpvillkor & Retur


Beställning

Beställning av produkter görs främst via vår webbplats. Det går också bra att maila sin beställning till info@batteridepan.se eller info@bdibatterier.se samt att ringa på 054 – 85 37 60. Återförsäljarens beställning läggs genom att logga in i ÅF-shoppen här samt välja de produkter återförsäljaren önskar beställa. Alla beställningar som kommer till oss på bekräftas genom att en orderbekräftelse skickas ut till den mailadress som anges i beställningen. Batteridepån är inte skyldiga att leverera varor som inte har bekräftats i en orderbekräftelse. I orderbekräftelsen framgår det vad återförsäljaren har beställt samt specifika produktdetaljer. De uppgifter som återförsäljaren har angett i beställningen kommer också att finnas med på orderbekräftelsen, när återförsäljaren mottagit denna ombeds denne att kontrollera så att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte skulle vara korrekt skall återförsäljaren omedelbart kontakta oss och meddela detta.

Vi förbehåller sig rätten att inte fullfölja en beställning om uppgifterna som återförsäljaren har angett om sig själv eller leveransadressen är felaktiga eller ofullständiga, inte har fullgjort betalning för produkter inom utsatt tid eller om återförsäljaren på annat sätt har brustit i sina åtaganden.

Betalning

Betalning av produkter sker via faktura som skickas ut i samband med leverans av produkter. Dröjsmålsränta f n 1,5% per månad.

Råvarutillägg

Aktuellt råvarutillägg för bly tillkommer på startbatterier, se tillhandahållen prislista.

Priser

Alla priser är angivna i svenska kronor och är exklusive moms (25 %). Blytillägg och miljöavgifter visas ej . Nettopriser visas i dagsläget inte.

Leverans

Order före kl. 12.00 levereras normalt från Karlstad samma dag avseende produkter i lager. FCA Batteridepån Karlstad, Incoterms 2010, (Fritt vårt lager).

Garanti

Startbatterier: 24 månader mot fabrikationsfel. MC-, övriga produkter: 12 månader mot fabrikationsfel.

Villkor

Levererad vara är Batteridepån i Karlstad AB eller Bdi batterier ´s egendom, till dess full likvid erhållits.

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning